Intrebari Frecvente

 Î:  -Ce este DrySol?

Răs:-
DrySol este un medicament folosit pentru tratarea hiperhidrozei, sau transpiratiei excesive. Numele generic al produsului DrySol este Clorura de Aluminiu Hexahidrata. DrySol reduce cantitatea de transpiratie, cand este folosit regulat. Cele mai comune zone de aplicare a solutiei DrySol include axila, mainile si picioarele. Unele persoane folosesc DrySol si pentru transpiratia excesiva a scalpului. DrySol este eficient in reducerea transpiratiei a oricarei zone afectate de hiperhidroza.

 Î:  -Care este ingredientul activ?

Răs:-
Ingredientul activ al solutiei DrySol il reprezinta Clorura de Aluminiu care se poate gasi intr-o concetratie de peste 20% (antiperspirantele din comert au o concetratie de maxim 10%)!.

 Î:  -Cum functioneaza?

Răs:-
Potrivit spuselor Dr. Eric Hanson de la Departamentul de Dermatologie din cadrul Universitatii Carolinei de Nord, DrySol opreste transpiratia pe o perioada de timp indelungat. Folosind aluminiul pentru a penetra primul strat al epidermei axilare (pielea subratului), DrySol determina celulele glandulare sa creasca in dimensiune si astfel sa blocheze glandele sudoripare, prevenind astfel aparitia transpiratiei. Acest proces necesita utilizare continua, desi tratamentul se poate rari in timp.

 Î:  -Este un produs sigur?

Răs:-
DrySol este sigur pentru persoanele care nu sunt insarcinate si nu se asteapta sa ramana insarcinate. Desi cateodata este nevoie de prescriere, datorita concentratiei de 20% de Clorura de Aluminiu (fata de alta produse antiperspirante din magazine, care contin pana la 10%), DrySol este aprobat de Ministerul Sanatatii si alte organisme de Sanatate Internationale.

 Î:  -Exista efecte adverse?

Răs:-
Efectele adverse comune pot fi usoare senzatii de arsura sau intepaturi. Cu toate acestea, aceste efecte sunt semnalate la prima aplicare si dispar odata cu continuarea tratamentului. Daca senzatia de arsuri sau intepaturi persista, utilizatorul ar trebui sa inceteze folosirea lui si sa consulte un medic dermatolog pentru folosirea unui tratament cu concentratie mai mica.

 Î:  -Cum se foloseste?

Răs:-
DrySol ar trebui aplicat noaptea, inainte de culcare, si purtat un tricou de bumbac pentru a proteja suprafata patului si a evita stergerea solutiei de pe zona aplicata. Daca sariti peste o aplicare, puteti folosi solutia urmatoarea seara, deoarece DrySol este cel mai eficient noaptea cand glandele sudoripare sunt cel mai putin active. (Nu uitati sa spalati usor pielea si sa asteptati sa se usuce inaintea aplicarii solutiei)

 Î:  -Preturile afisate includ si taxele de transport?

Răs:-
Nu. Transportul costa 20 RON si va fi livrat in 24 de ore, prin Curierat Rapid, oriunde in tara!

 Î:  -Cat timp dureaza pana imi voi primi produsul?

Răs:-
Livrarea se efectueaza prin Curierat Rapid, va ajunge la dumneavoastra in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmare.

 Î:  -Livrarile se efectueaza si in weekend?

Răs:-
Livrarile se vor efectua numai in zilele lucratoare (Luni-Vineri).

 Î:  -Care este programul dumneavoastra de lucru?

Răs:-
Programul nostru de lucru este intre orele 10:00 si 18:00 de Luni pana Vineri.

 Î:  -Preluati comenzile si in weekend?

Răs:-
Da. Preluam comenzile si in weekend, insa vom livra produsele incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

 Î:  -Cum platesc produsele?

Răs:-
Plata se va face prin ramburs, la ridicarea produsului (coletului).